Новини

CEMTEC

За нас е чест да ви съобщим, че WESTERN.BG вече е официален търговски представител на световно известната марка CEMTEC.

Продължава...
 
КУШИЯ ТАЗИ СЪБОТА

Тази събота 13.IV.2013 г. от 10:30 часа на летището край с. Борован (област Враца) ще се проведе традиционна пролетна кушия. Любителите на коне ще имат прекрасната възможност да станат свидетели на цели четири гонки за коне от Чистокръвната Английска порода.

Продължава...
 
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!
Честит празник на всички наши клиенти, близки и приятели! Бъдете най-вече здрави и винаги в добро настроение! Много благополучие и късмет!
Продължава...
 
EQUITANA 2013
default_equitana_header.jpg  Остава по-малко от месец до EQUITANA 2013!!! И тази година събитието ще се проведе в изложбения център на гр. Есен, Германия - Messe Essen от Събота - 16.03.2013 до Неделя - 24.03.2013. Ето какво предлагат организаторите на търговски панаир номер едно в света на конете:
Продължава...
 
В навечерието на деня на влюбените

Идея как да зарадваме себе си и любимите: 

Продължава...
 
"УЕСТЪРН.БГ" събира група за AMERICANA 2013

Тази година най-големият Уестърн форум в Европа ще се проведе от 28.08.2013 до 01.09.2013 в Аугсбург, Германия. Американа е мястото на което може да бъде видяно, докоснато и изживяно абсолютни всичко свързано със Западния стил на езда, оборудване, облекло и начин на живот.

Продължава...
 
Шампионите на AQHA за 2012-та

Конете от породата Куортър са най-бързите коне в света на 400 метра, като някои от тях развиват скорост до 90 km/h.

Продължава...
 
Шведът Вон Екерман и кобила Гота са победителите в Мехелен

Шведът Хенрих Вон Екерман си подсигури първа важна победа в Световната Купа по Прескачане на FEI - Rolex. На 30.12.2012 год., той излезе на върха в Осми тур от Лигата на Западна Европа 2012 - 2013 г. в Мехелен, Белгия.

Продължава...
 
Компютрите все повече ни приковават на едно място, конете могат да ни избавят от това

Компютрите приковават нас и децата ни на едно място, а конете могат да ни избавят от този проблем. Тази сутрин от БНТ 1, научихме, че в Южна Корея са се заели сериозно с разработването на тази идея.

Продължава...
 
Арт Изложение "Конят на Америка"

Определено е името на Художника с подпис за 2013-та. Арт Изложението Конят на Америка Покажи Продай ще се върне през Август тази година в Залата на Славата към Музея на Конете Американски Куортър (American Quorter Horse Hall of Fame Museum). Всяка година, един художник бива удостоен с голямата чест да е избран за ключов художник на Изложбата.

Продължава...
 
''УЕСТЪРН.БГ'' СЕ СДОБИ С НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ

В начлото на месец Декември, „УЕСТЪРН.БГ” се сдоби с нов помощник в популяризирането                           на уестърн ездата в България.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 11 от 48

Статии

Проблема "ДИВО МЕСО" при конете Представете си, че една сутрин отивайки да храните забележите, че вашия кон не е на мястото си, а стои на пасището срещу...прочети цялата статия
Как започнах да разбирам конете и как научих, че обучението на моя кон може да е удоволствие Преди няколко години когато се запознах с Павел, конската краста вече беше влязла под кожата ми и тъкмо си бях купил пър...прочети цялата статия
Транзели и мундщуци Транзели и мундщуци. Напоследък все по често идват клиенти които искат да си купят мундщуци за да яздат уестърн, по к...прочети цялата статия

Поговорка

Добър кон и под съдран чул се познава

Календар - Western.bg