Новини

Ранчо - Western.bg

След дълги усилия ние най накрая открихме идеалното място където да реализираме мечтите за собствено ранчо.
Обширните поляни, покрити с ароматни билки, където повеят на вятъра прелива в гласовете на птиците, простора на небето се слива с меките южни склонове на Витоша, с далечните зелени хребети на Верила и заснежената Рила – тук  където планината плавно се спуска и преминава в равнина  намерихме долчинка през която тихо шуми ручей .Тук ще бъде нашето ранчо.

rancho_1.gif

rancho_2.gif


karta_rancho1.gif

 
Кобила от породата Paint – Princesstiny Skip
Съвместно с нашите приятели от Lilian Hill Ranch, Чехия бе закупена още една кобила от породата Paint – Princesstiny Skip. Тя е в очакване на конче от Billy Skip Bar, който е доказал качествата си в дисциплината Reining. Кончето трябва да се роди през м. Юни 2009 год. Бащата Billy Skip Bar е бил победител и титуляр в повечето известни уестърн състезания и шоута в Чехия за 2002 год. и 2003 год.:
-         шампион Reining Open Paint Show 2003;
-         Мистър Чехия Reining Amateur All Ages 2002;
-         Мистър Чехия Reining Amateur Non Pro 2002;
-         шампион Amateur Halter Stallion All Ages Paint Show 2002;
-         шампион Open Halter Paint Show 2002;
-         шампион Open Reining All Ages Paint Show 2002;
-         финалист в Mistrovství ČR Reining "S" Junior; 

 

 
Western.bg - официален представител за България на Tattini

На 17 – 18 Юни 2008 год. екипа на Western.bg подписа договор с италианската компания „Tattini” и стана техен официален представител за България.

Tattini е фамилна компания, основана 1860 год., специализирана в продажбата на оборудване и екипировка за езда, включително дрехи, аксесоари, оборудване за езда, асортимент „Грижа за коня” и „Грижа за екипировката”.

Фирма Tattini e официален доставчик на екипировка и оборудване на Италианската федерация по конен спорт

 

 
Породата Paint представена на Националното изложение по животновъдство

Породата коне “Paint” чрез Eternal Sky Bug бе за пръв път официално представена на Националното изложение по животновъдство, което се проведе на 30 – 31. Май 2008 год.

Нашето участие се състоя чрез любезната покана на г-н Георги Йорданов Изпълнителен директор на „Националната асоциация по коневъдство”.

За участието си Eternal Sky Bug бе награден със специална грамота и купа от Изпълнителния директор на „Агенцията по селекция и репродукция в животновъдството” проф. д-р Костадин Желев.

sliven_1.jpg

 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 Следваща > Последна >>

Резултати 45 - 48 от 48

Статии

Проблема "ДИВО МЕСО" при конете Представете си, че една сутрин отивайки да храните забележите, че вашия кон не е на мястото си, а стои на пасището срещу...прочети цялата статия
Как започнах да разбирам конете и как научих, че обучението на моя кон може да е удоволствие Преди няколко години когато се запознах с Павел, конската краста вече беше влязла под кожата ми и тъкмо си бях купил пър...прочети цялата статия
Транзели и мундщуци Транзели и мундщуци. Напоследък все по често идват клиенти които искат да си купят мундщуци за да яздат уестърн, по к...прочети цялата статия

Поговорка

Конят дава на човека нещо голямо, което сгрява душата му, което отговаря на самата нравствена и психологическа природа на човека

Календар - Western.bg