"УЕСТЪРН.БГ" събира група за AMERICANA 2013

Тази година най-големият Уестърн форум в Европа ще се проведе от 28.08.2013 до 01.09.2013 в Аугсбург, Германия. Американа е мястото на което може да бъде видяно, докоснато и изживяно абсолютни всичко свързано със Западния стил на езда, оборудване, облекло и начин на живот.

Ето и най-интересните моменти от форума AMERICANA:

americana sellers 3.jpgamericana sellers 1.jpgamericana sellers .jpg Над 240 търговски павилиона.

americana competitions.jpgamericana competition.jpgЕжедневни висококласни състезания в разнообразни Уестърн дисциплини без или с крави.

americana school.jpgamericana alternative training.jpgФорумът AMERICANA има и своята образователна страна: Треньори представят различните западни дисциплини, различни алтернативни методи на обучение, както и типичните западни породи коне.

americana evening shows.jpgВечерните шоута на AMERICANA представляват уникална комбинация от висококласни шоу демонстрации, топ-класата на уестърн спорта и разбира се - големите финали.

americana business.jpgamericana business (2).jpgКакато винаги - огромна бизнес възможност.

americana stalion presentation.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В представянето на жребците ще бъдат показани екземпляри от различни Европейски и Американски развъдни ферми. Всички тези жребци са с отлични педигрета, а повечето от тях вече са се отчели с успешно потомство.

ЦЕНИ:

Дневен вход: Редовният билет за възрастни струва - €16, като ако се събере група от над 20 човека, цената на дневния вход за човек пада на €12,80.

Вечерни шоута: Цените и за двете вечерни шоута са според категориите на местата, съответно:

A - €65

B - €46

C - €26, като това е цената за билет за едно вечерно шоу.

За всяка поръчка за предварителна покупка на билет ще бъде начислена такса доставка на стойност €3 (ето защо би било и по-изгодно с една поръчка да бъдат закупени билети за група хора).

Пълната цена за целия форум AMERICANA е €165. В нея са включени: Дневния вход за 5-те дни на форума, билети за двете вечерни шоута с категория на местата А, както и входа за Вечерния шампионат на F.E.I. във Вторник (29.08.2013), като са включени и таксите за предварителна покупка на билети.

Повече информация за тазгодишната AMERICANA може да получите на: http://www.1.americana.eu/

А ако последвате този линк ще видите заетите за вечерните шоъта места към момента: https://americana.afag.de/en/platzwahl.html

За допулнителни въпроси по организацията на пътуването, престоя и поръчването на билети ни пишете на: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите ; Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите и Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите или позвънете на: 0888 840 210

Коментари
Добавяне на нов коментар
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
Моля въведете символите показани на картинката отгоре.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Статии

Проблема "ДИВО МЕСО" при конете Представете си, че една сутрин отивайки да храните забележите, че вашия кон не е на мястото си, а стои на пасището срещу...прочети цялата статия
Как започнах да разбирам конете и как научих, че обучението на моя кон може да е удоволствие Преди няколко години когато се запознах с Павел, конската краста вече беше влязла под кожата ми и тъкмо си бях купил пър...прочети цялата статия
Транзели и мундщуци Транзели и мундщуци. Напоследък все по често идват клиенти които искат да си купят мундщуци за да яздат уестърн, по к...прочети цялата статия

Поговорка

На дълъг път научаваш издръжливостта на коня си; с дългото изминало време научаваш истинския характер на приятеля си.

Календар - Western.bg