EQUITANA 2013
default_equitana_header.jpg  Остава по-малко от месец до EQUITANA 2013!!! И тази година събитието ще се проведе в изложбения център на гр. Есен, Германия - Messe Essen от Събота - 16.03.2013 до Неделя - 24.03.2013. Ето какво предлагат организаторите на търговски панаир номер едно в света на конете:

snimka_1_equitana.jpg

 

 

  EQUITANA е там където всичко от света на конния спорт, може да бъде видяно на едно място. Тя е мястото за срещи с новите иновативни продукти, тенденции, постиженията в спорта, както и развлекателна програма на живо.  Възможност да се запознаете с различните породи коне от Шетланд понито до Шайьра. Страхотно място за създаване на връзки с конно-спортната индустрия; срещи с младите развъдчици, както и с известнте собственици на конеферми. Всички ще са там, било то лидерите на пазара или пък новите, които ще предстравят своите висококачествени и иновативни продукти. Всеки би могъл да почерпи вдъхновение от великолепната съпътстваща програма. Експерти от всички ездови дисциплини ще предадат своите познания под формата на демонстрации и лекции. Висок спортен клас, развлечения и знаменитости – обединени в едно събитие. Едно събите в света на конете, което не е за пропускане. 

hop_top_show.jpg

16.03.2013: FESTIVALLO 2013 – Тази година, водещото в света конно събитие е посветено на традиции и култури от целия свят с уникален фестивал, посветен на коня. Една невероятна възможност да се насладим на пъстротата и разнообразието от всички онези различни народи и техните коне от целия сват. Вдъхновение от спиращиите дъха представления с участието на топ звездите на конната сцена, изпълнени под акомпанимента на завладяващ звук и светлинни ефекти. Някои от най-добрите изпълнители в света ще представят смайващо разнообразие от породи коне, всяка от които с нейните специални способности, където духовете на  традиция и култура ще се слеят в едно вълнуващо шествие. Всеки е поканен да се присъедини към поклона пред прекрасните коне на HOP TOP Show-то и да предприеме цветно пътуване през непрекъснато променящите се празници и култури от всички краища на земното кълбо – понякога мистични и мрачни а после изведнъж буйни и проблясващи отново. Това определено не бива да бъде изпуснато!

stalions.jpg

17.03.2013: Само в ЖРЕБЦИ 2013 можете да видите опитните спортни жребци, обещаващите млади животни и известните жребци в едно шоу. Гарантите за ловко и пъргаво поколение с високи скокови способности ще бъдат представени под формата на незабравими и живописни композиции. Невероятна възможност да се насладите на най-добрите немски лични жребци, интернационалните топ жребци, както и одобрените и установени жребци, собственост на немските провинциални конезаводи в едно спиращо дъха шоу – ЖРЕБЦИ (HENGSTE) 2013.

klausbalkenhol.jpg

 

 

18.03.2013: Балкенхол (BALKENHOL) на живо – една вечер посветена на обучението по класическа обездка. С кой друг ако не с международно известният и успешен ездач и треньор по обездка Клаус Балкенхол, би се получил такъв образователен класически конен спектакъл? През своята активна кариера, той е пожънал много титли от Немските Първенства по езда до Отборното Олимпийско злато. Дори като треньор, особено след края на своята активна спортна кариера, той продължава да е търсен и успял на международно ниво. Към днешна дата успоредно с дъщеря си Анабел, той тренира и няколко други международно успели състезатели по езда. EQUITANA 2013 приветства Клаус Балкенхол, заедно с неговите ученици и накои световно известни високоласни ездачи. С участието на различни коне от младите звезди до атлетите победители в Grand Prix, под неговото ръководство ездачи ще представят различните тренировъчни секции. В същинско класическо шествие, Клаус Балкенхол доказва, че обучението и успеха в спортните дисциплини не са взаимоизключващи се.  Изпитайте на живо неговите методи на работа в образователната вечер на едно наистина високо ниво в Понеделник 18.03.2013 от 20:00 часа в зала 6 EQUITANA в гр. Есен. 

linda__pat_parelli.jpg21.03.2013: Парели на живо: среща между ХОРСМАНШИП и КЛАСИЧЕСКА ОБЕЗДКА с Кристоф Хес и Юта Граф. За пореден път EQUITANA в Есен е домакин на световна премиера: световно знаменитите гурута в хорсманшип-а Пат Парели и неговата съпруга Линда ще прдставят Natural Horsemanship в ексклузивно вечерно шоу  на 21.03.2013. Техни поддръжници ще са Кристоф Хес - директор обучение и ръководител на секция частни членове на German FN, и Юта Граф – изключително успешен състезател по обездак и член на Националния отбор по обездак (В). Заедно с Линда и Пат Парели, Кристоф Хес ще работи през основното обучение на коня, съсредоточавайки се върху безспорно различаващите се системи и разликите между тях.  Те ще си разменят идеи, ще обсъждат своя опит, също така ще споделят със зрителите своите впечатления за начина си на работа с конете, ще споделят своето богатство от знания и опит в подготовката на едни по-уравновесени и удовлетворени коне и то по здравословен, разумен и безопасен начин. Бъдете там, където водещите експерти по конете обсъждат и сравняват своите различни методи, и откриват широки възможности за комуникация и разбирателство между хора и коне.  Научете как да създадете основната рамка за едни по-хармонични взаимоотношения с вашия кон, както за спортната езда, така и за тазизи за удоволствие. EQUITANA е там където всичко от света на конния спорт, може да бъде видяно на едно място. Тя е мястото за срещи с новите иновативни продукти, тенденции, постиженията в спорта, както и развлекателна програма на живо.  Възможност да се запознаете с различните породи коне от Шетланд понито до Шайьра. Страхотно място за създаване на връзки с конно-спортната индустрия; срещи с младите развъдчици, както и с известнте собственици на конеферми. Всички ще са там, било то лидерите на пазара или пък новите, които ще предстравят своите висококачествени и иновативни продукти. Всеки би могъл да почерпи вдъхновение от великолепната съпътстваща програма. Експерти от всички ездови дисциплини ще предадат своите познания под формата на демонстрации и лекции. Висок спортен клас, развлечения и знаменитости – обединени в едно събитие. Едно събите в света на конете, което не е за пропускане. kristof_hess.jpg uta_graf.jpg

Кристоф Хес 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Юта Граф

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За повече информация и билети: http://equitana.tickets.de/en 

превод - Уестърн.БГ 

Коментари
Добавяне на нов коментар
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
Моля въведете символите показани на картинката отгоре.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Статии

Проблема "ДИВО МЕСО" при конете Представете си, че една сутрин отивайки да храните забележите, че вашия кон не е на мястото си, а стои на пасището срещу...прочети цялата статия
Как започнах да разбирам конете и как научих, че обучението на моя кон може да е удоволствие Преди няколко години когато се запознах с Павел, конската краста вече беше влязла под кожата ми и тъкмо си бях купил пър...прочети цялата статия
Транзели и мундщуци Транзели и мундщуци. Напоследък все по често идват клиенти които искат да си купят мундщуци за да яздат уестърн, по к...прочети цялата статия

Поговорка

Богатствата на света почиват между очите на коня, а раят на земята лежи на гърба му.

Календар - Western.bg