EQUITANA 2013
default_equitana_header.jpg  Остава по-малко от месец до EQUITANA 2013!!! И тази година събитието ще се проведе в изложбения център на гр. Есен, Германия - Messe Essen от Събота - 16.03.2013 до Неделя - 24.03.2013. Ето какво предлагат организаторите на търговски панаир номер едно в света на конете:

snimka_1_equitana.jpg

 

 

  EQUITANA е там където всичко от света на конния спорт, може да бъде видяно на едно място. Тя е мястото за срещи с новите иновативни продукти, тенденции, постиженията в спорта, както и развлекателна програма на живо.  Възможност да се запознаете с различните породи коне от Шетланд понито до Шайьра. Страхотно място за създаване на връзки с конно-спортната индустрия; срещи с младите развъдчици, както и с известнте собственици на конеферми. Всички ще са там, било то лидерите на пазара или пък новите, които ще предстравят своите висококачествени и иновативни продукти. Всеки би могъл да почерпи вдъхновение от великолепната съпътстваща програма. Експерти от всички ездови дисциплини ще предадат своите познания под формата на демонстрации и лекции. Висок спортен клас, развлечения и знаменитости – обединени в едно събитие. Едно събите в света на конете, което не е за пропускане. 

hop_top_show.jpg

16.03.2013: FESTIVALLO 2013 – Тази година, водещото в света конно събитие е посветено на традиции и култури от целия свят с уникален фестивал, посветен на коня. Една невероятна възможност да се насладим на пъстротата и разнообразието от всички онези различни народи и техните коне от целия сват. Вдъхновение от спиращиите дъха представления с участието на топ звездите на конната сцена, изпълнени под акомпанимента на завладяващ звук и светлинни ефекти. Някои от най-добрите изпълнители в света ще представят смайващо разнообразие от породи коне, всяка от които с нейните специални способности, където духовете на  традиция и култура ще се слеят в едно вълнуващо шествие. Всеки е поканен да се присъедини към поклона пред прекрасните коне на HOP TOP Show-то и да предприеме цветно пътуване през непрекъснато променящите се празници и култури от всички краища на земното кълбо – понякога мистични и мрачни а после изведнъж буйни и проблясващи отново. Това определено не бива да бъде изпуснато!

stalions.jpg

17.03.2013: Само в ЖРЕБЦИ 2013 можете да видите опитните спортни жребци, обещаващите млади животни и известните жребци в едно шоу. Гарантите за ловко и пъргаво поколение с високи скокови способности ще бъдат представени под формата на незабравими и живописни композиции. Невероятна възможност да се насладите на най-добрите немски лични жребци, интернационалните топ жребци, както и одобрените и установени жребци, собственост на немските провинциални конезаводи в едно спиращо дъха шоу – ЖРЕБЦИ (HENGSTE) 2013.

klausbalkenhol.jpg

 

 

18.03.2013: Балкенхол (BALKENHOL) на живо – една вечер посветена на обучението по класическа обездка. С кой друг ако не с международно известният и успешен ездач и треньор по обездка Клаус Балкенхол, би се получил такъв образователен класически конен спектакъл? През своята активна кариера, той е пожънал много титли от Немските Първенства по езда до Отборното Олимпийско злато. Дори като треньор, особено след края на своята активна спортна кариера, той продължава да е търсен и успял на международно ниво. Към днешна дата успоредно с дъщеря си Анабел, той тренира и няколко други международно успели състезатели по езда. EQUITANA 2013 приветства Клаус Балкенхол, заедно с неговите ученици и накои световно известни високоласни ездачи. С участието на различни коне от младите звезди до атлетите победители в Grand Prix, под неговото ръководство ездачи ще представят различните тренировъчни секции. В същинско класическо шествие, Клаус Балкенхол доказва, че обучението и успеха в спортните дисциплини не са взаимоизключващи се.  Изпитайте на живо неговите методи на работа в образователната вечер на едно наистина високо ниво в Понеделник 18.03.2013 от 20:00 часа в зала 6 EQUITANA в гр. Есен. 

linda__pat_parelli.jpg21.03.2013: Парели на живо: среща между ХОРСМАНШИП и КЛАСИЧЕСКА ОБЕЗДКА с Кристоф Хес и Юта Граф. За пореден път EQUITANA в Есен е домакин на световна премиера: световно знаменитите гурута в хорсманшип-а Пат Парели и неговата съпруга Линда ще прдставят Natural Horsemanship в ексклузивно вечерно шоу  на 21.03.2013. Техни поддръжници ще са Кристоф Хес - директор обучение и ръководител на секция частни членове на German FN, и Юта Граф – изключително успешен състезател по обездак и член на Националния отбор по обездак (В). Заедно с Линда и Пат Парели, Кристоф Хес ще работи през основното обучение на коня, съсредоточавайки се върху безспорно различаващите се системи и разликите между тях.  Те ще си разменят идеи, ще обсъждат своя опит, също така ще споделят със зрителите своите впечатления за начина си на работа с конете, ще споделят своето богатство от знания и опит в подготовката на едни по-уравновесени и удовлетворени коне и то по здравословен, разумен и безопасен начин. Бъдете там, където водещите експерти по конете обсъждат и сравняват своите различни методи, и откриват широки възможности за комуникация и разбирателство между хора и коне.  Научете как да създадете основната рамка за едни по-хармонични взаимоотношения с вашия кон, както за спортната езда, така и за тазизи за удоволствие. EQUITANA е там където всичко от света на конния спорт, може да бъде видяно на едно място. Тя е мястото за срещи с новите иновативни продукти, тенденции, постиженията в спорта, както и развлекателна програма на живо.  Възможност да се запознаете с различните породи коне от Шетланд понито до Шайьра. Страхотно място за създаване на връзки с конно-спортната индустрия; срещи с младите развъдчици, както и с известнте собственици на конеферми. Всички ще са там, било то лидерите на пазара или пък новите, които ще предстравят своите висококачествени и иновативни продукти. Всеки би могъл да почерпи вдъхновение от великолепната съпътстваща програма. Експерти от всички ездови дисциплини ще предадат своите познания под формата на демонстрации и лекции. Висок спортен клас, развлечения и знаменитости – обединени в едно събитие. Едно събите в света на конете, което не е за пропускане. kristof_hess.jpg uta_graf.jpg

Кристоф Хес 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Юта Граф

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За повече информация и билети: http://equitana.tickets.de/en 

превод - Уестърн.БГ 

Коментари
Добавяне на нов коментар
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
Моля въведете символите показани на картинката отгоре.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Статии

Проблема "ДИВО МЕСО" при конете Представете си, че една сутрин отивайки да храните забележите, че вашия кон не е на мястото си, а стои на пасището срещу...прочети цялата статия
Как започнах да разбирам конете и как научих, че обучението на моя кон може да е удоволствие Преди няколко години когато се запознах с Павел, конската краста вече беше влязла под кожата ми и тъкмо си бях купил пър...прочети цялата статия
Транзели и мундщуци Транзели и мундщуци. Напоследък все по често идват клиенти които искат да си купят мундщуци за да яздат уестърн, по к...прочети цялата статия

Поговорка

Полъхът на райският бриз минава между ушите на коня арабска поговорка

Календар - Western.bg