Детски рожден ден

Мило дете днес ти си най-важното ангелче за нас. Подготвили сме за теб и твоите приятели един различен празник – разходка с кон, игри и забава на открито. Ще научиш много нови игри с много усмивки. Допълнително ще получиш и урок по езда! А всички деца, твои гости ще получат подарък изненада!

Празникът е с продължителност 2 или 3 часа, от които 1,30-2 часа са за езда на всяко дете по около 10мин. с кратък урок. За да не скучаят децата, във времето, когато не яздят ние сме подсигурили допълнителни занимания за игри навън като стрелба с лък, дърпане на въже, състезание със скачане с чувал и други.

Ние сме се погрижили за защитната екипировка и предоставяме каска и протектор за гръб, които се поставят на всяко от децата непосредствено преди качването им на коня и се свалят при тяхното слизане.

Почерпка

Почерпката за рожденият ден е по ваш избор. Ние можем да Ви предложим кетъринг услуги или Вие да донесете предварително приготвена от Вас храна. Ако предпочитате скара и разговорите около нея, ние предлагаме възможност и за барбекю сред природата.

Допълнително можем да Ви предложим домашно приготвена питка с масло и сирене или две баници със сирене и извара като към тях ще има домашен айрян – 30лв.

Препоръчваме ви да дойдете преди часа, в който сте поканили гостите си, за да успеем заедно да се погрижим за празничната украса и трапеза.

Цена и друга информация:

Цената за провеждането на рожденият ден при нас е 350 лв. за 2часа и 380лв. за 3часа. Рождените дни в конната база се провеждат в часовият диапазон от 10.00ч. до 19.00ч.

Ако децата които възнамерявате да поканите надвишават 15 се доплаща по 15лв. за всяко дете.

В случай, че има желаещи възрастни да пояздят, имайте предвид, че това не е включено в пакетната цена за рождения ден и те следва да заплатят услугата съгласно актуалния ценоразпис на конната база.

За да запазим определената дата за празнуването на рождения ден е необходимо да ни се обадите и фиксираме деня и часа предварително.

Ангажирането на датата изисква също така и предврително заплащане на капаро.

Не се колебайте да споделите ако имате Ваши желания, ще се постараем да ги удовлетворим.