Тийм билдинг с коне

Усетете терапевтичното въздействие на коня и времето извън офиса.

Предлагаме широка гама от активности и игрови елементи, насочени предимно към зареждане на всички с положителни емоции и екипна ефективност.

Както хората, така и конете имат различни типове на поведение. Коня е огледало на нашата душевност. Общуването и работата ни с коне изисква изграждане на екипност. Това се случва след създаване на взаимно доверие и работа в екип, независимо от пола, типа поведение, нрава и характера на коня.

Ездата помага да се отпуснем. Важна предпоставка за това са грижите и ласките към животното. Общуването на човека с конете изважда на показ неговата душевност, прави го по-емоционален. Да спечелиш доверието на животното и да го подчиниш изисква висока концентрация и дисциплина. Концентрирали вниманието си върху това да сме в синхрон с коня, ние забравяме за ежедневните ни грижи, освобождаваме се от страховете си, и опознаваме психиката си и своите реакции. В резултат на това редуцираме нивата на стреса.

Конят е голямо и силно животно, и за да е успешна ездата, ездачът трябва да упражнява контрол и умения, с които да го държи подчинен. Постигането на контрол над подобно масивно животно вдъхва огромни дози самоувереност и самочувствие. А това са два психологични аспекта на менталното здраве, без които човек неминуемо страда в социалната среда.

  Толкова много ползи само от една дейност – ездата. Опитайте, за да се убедите! Открийте тайните на това толкова красиво и разтоварващо занимание!

  Провеждането на тиймбилдинг на чист въздух и слънце с включени спорт и много свобода е перфектна комбинация за зареждане със забавни и емоционални преживявания на служителите във Вашата фирма.

  Благодарете чрез забавление на Вашите служители.

  Ние можем да Ви предложим кетъринг услуги, но ако предпочитате приготвена от Вас скара и разговорите около нея, ние предлагаме барбекю с релаксираща атмосфера сред свежестта на природата.

  Толкова много ползи само от една дейност – ездата. Опитайте, за да се убедите! Открийте тайните на това толкова красиво и разтоварващо занимание!

  Допълнително можем да Ви предложим домашно приготвена питка или баница с масло и сирене.